Historien bag Blackjack

Blackjack er et meget gammel spil, som blev opfundet en gang i det 16. eller 17. århundrede et sted i Frankrig. Den gang for mange herrens år siden i Frankrig, så hed Blackjack " Vingt En Un ", hvis man kan en lille smule fransk, så ved man, at det naturligvis og meget passende betyder 21 på fransk. Den gang i det 16. eller 17. århundrede i Frankrig var Blackjack reglerne lidt anderledes end vi kender dem i dag. For eksempel var det kun dealeren, der havde den gyldne mulighed for at double og de deltagende Blackjack spillere skulle bette i hver eneste runde Blackjack.

Kender du diverse Blackjack regler?

Hvis du er kommet til et sted i dit liv, hvor du har fået lyst til at spille Blackjack, så er det en rigtig smart ide, at du sætter dig lidt ind i de Blackjack regler, der er, inden du for alvor giver dig i kast med at spille Blackjack. Når du går i gang med at spille Blackjack, så er det altså lang sjovere, mere spændende og intenst at spille, når du spiller om en sum penge. Derfor er det godt, hvis du kender bare en lille smule til diverse Blackjack regler, så er du nemlig klædt rigtig godt på til at gå i gang med at spille Blackjack, som er et yderst spændende og underholdende spil. I tilfælde af at du ikke kender en lille smule til de Blackjack regler, der er, ja så må du lære Blackjack reglerne på den hårde måde – du vil tabe en masse penge og måske ikke synes, at det er særlig sjovt og underholdende at spille Blackjack. Kender du derimod noget til Blackjack regler, så vil du have et rigtig godt udgangspunkt for at blive bidt af at spille Blackjack og at have det sjovt med det, så læs du bare videre og få lidt viden om blackjack regler og meget andet, der er værd at vide om spillet.

De helt basale Blackjack regler

Blackjack er et kortspil, som er nemt at lære at spille, når du har sat dig lidt ind i de forskellige Blackjack regler. Det korte af det lange er, at Blackjack i bund og grund går ud på at komme, så tæt på tallet 21 som muligt, så simpelt er det. Hvis du ender med at få kort på hånden, der lagt sammen bliver mere end 21, så er der ingen vej tilbage, du har helt automatisk tabt i Blackjack. For at du kan regne ud, om dine korts værdi er tættest på 21 eller er højere end 21 tilsammen, så skal du naturligvis have fuldstændigt styr på, hvilken værdi de respektive spillekort har i Blackjack spillet. Det er heldigvis meget nemt og hurtigt at lære, for alle kortene fra 2 – 10 har deres respektive værdier - altså 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 og 10. En knægt, en dronning eller en konge, altså alle billedkortene har en værdi på 10. Alle esser tæller enten for 1 eller 11 i den samlede sum af dine kort, det bestemmer du selv. Et spil kort er jo udstyret forskellige kulører og delt op i hjerter, spar, ruder og klør. Det har ingen betydning, når du spiller Blackjack, det er fuldstændig ligegyldigt. Det der er vigtigt i Blackjack er kortenes værdi. Når du spiller Blackjack, spiller du ikke mod andre spillere, men ene og alene mod dealeren, som oftest bliver kaldt for huset. Der kan sagtens befinde sig flere Blackjack spillere ved samme Blackjack bord, men de har ingen indflydelse på spillet mellem dig og dealeren, de kører deres helt eget løb. Det er altså ene og alene dig, der spiller mod dealeren. Den af jer, der ender ud med den højeste hånd, er vinderen. Hvis enten du eller dealeren ender ud med en sum, der er højere end 21, så har vedkommende helt automatisk tabt spillet. Disse få Blackjack regler er den mest basale viden, du skal have, når du vil i gang med at spille Blackjack og de er nemme at huske: Kommer du tættest på summen 20 i Blackjack spillet, så har du vundet over dealeren, men overstiger summen af dine kort 21, så har du desværre tabt Blackjack spillet.

Endnu en Blackjack regel er – kend din Blackjack regel bibel

Du er nødt til at kende din Blackjack regler bibel udenad, du skal kende den så godt, at hvis en eller anden vækker dig midt om natten, så skal du kunne fortælle om den fra A-Z. En Blackjack regler bibel er et skema, som kan hjælpe dig med at forøge dine vinderchancer betydeligt, så du kan sikkert godt fornemme, at det er en god ide at sætte sig ind i skemaet. Et Blackjack skema indeholder alle de optimale træk, der er ved enhver hånd, fordi en flok statistikere har siddet og brugt tid på at regne på sandsynlighederne for alle mulige kortkombinationer. Så hvis du vil have de bedste vinderchancer med i lommen, når du spiller Blackjack, skal du altså kunne Blackjack regler skemaet fra A-Z, inden du går i gang med at spille Blackjack på et online casino. Et Blackjack regler skema er en rigtig god Blackjack strategi, som er baseret på simpel kombinationsregning, så hvis du vil have mest muligt ud af at spille Blackjack og du har et ønske om at blive en rigtig god Blackjackspiller, så er der ingen vej udenom – du er nødt til at gå i træningslejr, så du kan få lært skemaet udenad. Det er naturligvis en stor fordel, hvis du har bare en lille smule matematisk forståelse, men det er bestemt ikke et krav. Du skal ikke fortvivle eller opgive din Blackjack regler karriere, hvis du ikke har den store matematiske forståelse, for du kan finde masser af Blackjack regler skemaer ved hjælp af en søgning på nettet, som kan hjælpe dig. Det er sådan, at du med et Blackjack regler skema i lommen vil være i stand til at træffe de helt rigtige beslutninger, når du spiller Blackjack, fordi det er baseret på en matematisk udregning. Når du bruger Blackjack regler skemaet, så minimerer du dealerens fordel, så den rent faktisk er helt nede på 0,47 %, det er en kæmpe fordel for dig og øger dine chancer for at vinde. Når du bruger Blackjack regler skemaet har du altså en rigtig god strategi og et rigtig godt udgangspunkt for at slå dealeren, så du kan vinde en hulens masse penge på at spille Blackjack. I Blackjack handler det altså om at kunne huske alle de forskellige kombinationsmuligheder, så det er altså her at et Blackjack regel skema kan hjælpe dig rigtig godt på vej. Når du vil lære Blackjack regler skemaet udenad, så skal du prøve på at memorere systemerne eller mønstrene om du vil i Blackjack regler skemaet – find nogle gode huskeregler, som passer til dig.

Når du har fundet et Blackjack regler skema på nettet og går i gang med at sætte dig ind i det for at lære det udenad, så skal du hele tiden stille dig selv spørgsmålet, hvorfor foreslår Blackjack regler skemaet, at jeg skal gøre dette? På den måde vil du nemmere kunne huske alle Blackjack regler. For eksempel hvis Blackjack regler skemaet siger, at du skal stå i stedet for at hitte. Så tænk over, hvorfor du aldrig nogensinde skal splitte to kort, der har værdien 10, selvom Blackjack dealeren måske har 5 som sit åbne kort. Har du regnet det ud? Hvis ikke så får du lige forklaringen her! Du skal naturligvis stå og ikke hitte, fordi der er en ret stor sandsynlighed for, at du vinder med de to 10´ere, da de samlet giver en sum på 20, som er meget tæt på 21. Hvis du havde valgt at splitte de to 10’ere, så var der en meget stor sandsynlighed for, at du ville tabe mindst en af hænderne, da du kan være uheldig at få et kort, der er alt for højt. Derfor skal du altså aldrig splitte to 10’ere, hvis du har I sinde at vinde, når du spiller Blackjack.

20 Dec 2017